HANDGJORDA SILVERSMYCKEN  DESIGNBYANKI

Inspiration från Yoga

Att yoga, att meditera har blivit en stor del av mitt liv. Därför finns en smyckessida med fokus och inspiration därifrån. På några silversmycken finns en närvaroknapp, du kan läsa mer HÄR om hur mina tankar går kring dessa.

Bakom varje smycke finns en tanke, kanske delar vi samma tanke då du ser eller känner på smycket… eller får du en annan tanke och känsla? När du får hem ditt smycke, berätta gärna. Dina tankar, dina känslor är värdefulla för mig 

  • Jag knyter även mala halsband, som jag själv använder under mina meditationer.  Vill du ha en handknuten mala till ditt silversmycke, hittar du dem på min andra hemsida. PearlNHarmony 
  • Beställer du ett malahalsband och ett silversmycke samtidigt, får du 5 procent på hela köpet.