Smyckena som finns hos DesignByAnki är designade och tillverkade, från tanke till smycke, av mig, Anki Ljungmark. Att skapa med händerna är ett intresse som alltid funnits med mig, det är ett rogivande sätt att få fram min konstnärliga och kreativa ådra som alltid brinner inom mig.

Inspirationen kommer från naturen, eller i min tanke som bubblar upp efter jag suttit i stillhet på min yogamatta. Eller då gitarren kommer fram som min pappa byggt till mig. Inspiration kan också komma då jag sitter och skriver i ett av mina bokmanus. Det finns så mycket i mig som bara vill komma ut och det gäller att fånga dem i stunden! Därför är det inte alls ovanligt att ni ser ett anteckningsblock och en penna i närheten av mig.

Jag arbetar i en enkel verkstad där det mesta görs för hand. Varje del är formad, lödd, sågad, hamrad, slipad och polerad för hand, vilket gör att varje smycke skiljer sig lite åt. Alla smycken blir därför lite unika, precis som du och jag.

Samtliga smycken är tillverkade i silver 925, även kallad för sterlingsilver. I smyckena finns därför äkthetsstämpel 925 samt min tillverkarstämpel, AL.

Bakom varje smycke finns en tanke och en känsla som jag vill förmedla, att skapa från hjärtat är av stor betydelse för mig. Men min önskan är också att när Du håller smycket i din hand, ladda då smycket med din mening och din historia.

Jag har alltid älskat smycken, nu har jag lyxen att kunna skapa och forma dem, precis så som jag själv önskar och vill ♥

Har ni frågor, välkommen att kontakta mig.