Har du tänkt på att samma smycke kan få en annan utstrålning beroende på vem som bär smycket. Precis som att samma parfym kan lukta olika på olika människor. Med andra ord, det är DU som formar vidare det som jag i början har skapat. Smycket blir en del av dig, lika vacker och unik.

Smyckena som finns hos Design By Anki är designade och tillverkade, från tanke till smycke, av mig, Anki Ljungmark. Att skapa med händerna är ett intresse som alltid funnits med mig, det är ett rogivande sätt att få fram min konstnärliga och kreativa ådra som alltid brinner inom mig.

Inspirationen kommer från naturen, nya möten med människor eller så bubblar kreativiteten upp i min tanke efter jag suttit i stillhet och tystnad på min yogamatta.

Bakom varje smycke finns en tanke och en känsla som jag vill förmedla, att skapa från hjärtat är av stor betydelse för mig. Men min önskan är också att när Du håller smycket i din hand, ladda då smycket med din mening och din historia.

Jag arbetar i en enkel verkstad i mitt hem i Skövde där det mesta görs för hand. Varje del är formad, lödd, sågad, hamrad, slipad och polerad för hand, vilket gör att varje smycke skiljer sig lite åt. Alla smycken blir därför lika unika, precis som du och jag.

Samtliga silversmycken är tillverkade i silver 925, även kallad för sterlingsilver. I smyckena finns därför äkthetsstämpel 925 samt min tillverkarstämpel, AL (Anki Ljungmark)

Jag har valt att skänka en del av varje sålt smycke till barnrättsorganisationen MASKROSBARN. Under mina första sex år levde jag själv som maskrosbarn, därför känns det som en självklarhet att dela med mig till de som behöver hjälp och stöttning i dag.

Varmt välkommen in till min kreativa värld

Anki

I have enough jewelry…said no one ever