Vad andra har sagt

Ibland kommer både mejl och bilder från nöjda kunder. Jag blir så glad av er tid och era fina ord. Ni är alla mina underbara influencers ❤️ Vill du hjälpa mig att synas? Har du köpt eller fått ett smycke av mig, tagga mig gärna på Instagram tillsammans med din bild.

”Ringen var snyggare i verkligheten! Kommer bära den varje dag! Tack för snabb leverans så jag kunde bära den på min 50-års fest. Kram och tack från Matilda”

”Vilka fina smycken du gör! Jag blev heeeelt förälskad i både smyckena och dina fina ord och tankar kring varje smycke. Ödmjukt och kärleksfullt! Kram Ann-Sofie”

”Ringen är nu överlämnad till en mycket nöjd fru!”

”Tack för god service och snabb leverans. Hälsningar Anna- Lena.”

”Tack för örhängena! De kom idag, och de är fantastiskt fina! Ännu finare än på nätet och de passar så bra med de andra smyckena. Ett jättestort tack för att du tog dig tid att göra dem till mig så att jag hann få dem i tid. Jag har berättat för mina vänner om dig och dina fina tankar kring det du gör (inte minst att du skänker pengar till Maskrosbarn.) Många glada och tacksamma hälsningar Karin”

”Jag bär mina örhängen varje dag. Dels för att de är så vackra och dels för att påminna mig själv om att Friden kommer inifrån. Sök den inte utifrån… LET YOUR HEART GUIDE YOU! Text och smycket passar så väl tillsammans. Tack för att du gjorde dem till mig. Kram Sara i Allingsås

”Alla dina underbara smycken har en tanke och en mening bakom. Älskar hur du formar smycket till orden/ Helen”

”Hej Anki! Nu har jag fått mitt paket. Jag har armbandet på mig och det är så fint! Ha det gott. Kram från Gunilla”

”Nu har smycket kommit fram, tusen tack!❤️ Jag kommer snart beställa en sak till mig själv också för du gör så mycket fint! Kram Sanna”

”Tack för det fina armbandet som du gjort, man kan känna kärleken och lugnet ifrån dig när man bär det ” Armbandet som Therese bär är INFINITY i KULTRÅD

”Hej igen! Idag kom bokmärket och det är jättefint, precis som jag tänkte! Det passar såå bra ihop med en bok till en nära kompis som fyller år och älskar att läsa. Tack för god service och fint hantverk! Varma hälsningar ❤️ Margareta”

”Vilken UNDERBAR tanke och idé att kunna använda bokmärket till ett smycke under tiden man letar efter en ny bok. Fantastiskt! /Jenny”

”Att smycket skapats med kärlek kändes på en gång när jag höll i det. TACK också för den fina texten som följde med! Kramar från Hälsingland”

”Det känns så fint att köpa smycken av dig. Det är ett unikt hantverk som jag vet inte massproduceras. Glad jag hittade till din sida 🙂 Lotta”

”Det finns bara ett problem med dina smycken… det är så förbaskat svårt att välja! Tack för fint smycke och för ett underbart bemötande på mina önskningar. Varma kramar från Malin”

”Hej! Bra jobbat med armbandet, det har kommit hem!” (Armbandet som har kommit hem är  –  JORMVATTNET med läderrem)

”Tack för snabb leverans! Är supernöjd över mitt nya halsband och har redan fått komplimanger över det.

Återkommer säkert snart med en ny önskan! Kram Annika”

Fick en fin bild från en vacker konfirmand som fick smycket, LET YOUR HEART VIBRATE i konfirmationspresent.

”Hej. Jag har tänkt att maila dig men det har varit så mycket! Jag ville bara tacka dig för ett alldeles underbart smycke ❤️❤️❤️ Det är så fint och texten till gick mig rakt in i hjärtat. Ett alldeles perfekt smycke för mig där jag befinner mig just nu i livet. Stort tack jag är så glad! Kram Malin” (IN BALANCE MED NÄRVAROKNAPP)

Ni vet den där känslan när man sitter med en kopp nybryggt kaffet i handen och ser Anna Lindmarker i morgonsoffan med sin hund Plexus och min silverberlock TO INFINITY AND BEYOND.Klart man tar en bild på tv-bilden och lägger upp på sociala medier 😉