VRISTLÄNK – KÄRLEK OCH FRAMGÅNG

Pris 290 kr

Vacker fotlänk som vibrerar av Framgång, Kärlek och Självutveckling. Lås och övriga detaljer i Sterlingsilver 925

Grön Aventurin Framgång, Motivation och Kreativitet. Den gröna aventurinen sägs kunna ge oss tur och hjälper oss att nå våra drömmar. Kristallen står för Kreativitet, Motivation och kan hjälpa oss att få nya idéer. Det här är kristallen för dig som är egenföretagare eller jobbar för att nå ett mål. Men också för dig som vill hela ditt hjärta för att attrahera in en ny Kärlek i ditt liv. – Hjärtchakrat.

MalakitSjälvutveckling. Den optimala kristallen att bära med dig om du genomgår en förändring. Hjälper dig att våga öppna upp för det nya och ta det till nya nivåer. Kom ihåg, de små förändringarna i vardagen leder till de stora förändringarna i livet. En perfekt kristall om du vill bryta gamla vanor och tankemönster – Hjärtchakrat.

Mossagat Grundning och Klarhet. En grundande sten som hjälper dig att connecta med ditt rotchakra. Att stå tålmodig i dina tankar och beslut och öka klarhet i ditt sinne och din kropp. Sägs också dra till sig överflöd och rikedom – Rotchakrat och Hjärtchakrat.

RosenkvartsKärlek, Relationer, Feel Good. En härlig rosa kristall fylld med love boost! Den stärker kärleken till dig själv, till din partner eller till någon annan som du tycker om. Kärlek, Love boost i alla relationer – Hjärtchakrat.

BergskristallKlarhet och Intuition. Löser upp energiblockeringar och ger klarhet och insikter. Fungerar som en förlängning i vår Intuition. Mycket bra tillsammans med andra stenar då den förstärker andra stenars energier – Samtliga chakran.

För bästa resultat – Ta ett måttband och mät omkretsen på din vrist. Lägg på 2 – 3 cm (beroende på vad som känns bekvämt för dig) och skicka slutresultatet till mig. Exempelvis: Min vrist mäter 22 cm och jag brukar lägga till 3 cm = 25 cm blir slutresultatet.