Andras ord

Under skrivprocessen har jag bett några ”testpersoner” att läsa mitt bokmanus. Nedanför kan ni läsa vad de tycker om min debutbok

”Att läsa ”X” är som att öppna upp autobahn rätt in i känsloregistret.  Jag känner mig arg, ledsen, ensam och utsatt när jag läser om de upplevelser som Anki och Andreas fått gå igenom. Samtidigt kan jag ibland inte låta bli att dra på smilbanden, för lika bra som Anki är på att beskriva det svåra, lika bra är hon att med sin vassa penna skruva till orden och skapa humor mitt i sorgen…”

Karin Törnqvist.

”I den här boken får du svar på dina frågor. Du får följa den smärtsamma och känslosamma längtan och väntan tillsammans med ett par som har väntat på barnet de burit inom sig under många år. Boken är skriven i dagboksform och vänder sig till dig som undrar och vill veta hur en IVF utredning går till och hur det känns att genomgå en livskris som utmanar och förändrar livet. En angelägen och naken bok som utlämnar och avslöjar de innersta känslorna på ett stormigt hav. Boken berör alla som har ett barnlöst par i sin närhet och berättar vad de går igenom. Läs den!”

Inger Kronberg Karlsson.

”Sitter alldeles omskakad och tårögd. Jag har sträckläst din bok, kunde inte sluta! Vilken fantastisk berättare du är! Vilken resa du/ni varit med om och vilka hemska och även mjuka kärleksfulla människor du/ni träffat på resan.

Boken har gett mig mycket! Jag har fyra barn och har inte gjort den resan du gjort, men en annan resa. Alla våra resor hjälper till att ge oss livserfarenhet och ödmjukhet inför att livet inte är självklart. All kärlek och önskan om lycka till dig!”

Ann-Sofie Bolinder

”Trots att mina tårar rann generöst när jag läste, så kom de av både sorg och skratt. Du har en unik förmåga att sätta ord på hela känsloregistret. Valet att skriva i dagboksform i kombination med din blottande ärlighet gör boken levande och jag kände mig närvarande både före, under och efter er IVF-behandling.

Jag är helt övertygad om att denna bok kommer att stödja och stärka många, ge fina råd, ett och annat skratt men även insikten om att en IVF-behandling är kostsam på många plan och att det är STOR skillnad på att vara Barnlösa och Ofrivilligt barnlösa….”

Maria Ahlbom Erlandsson