VRISTLÄNK – GLÄDJE, KÄRLEK, KREATIVITET OCH HOPP

Pris 290 kr

Vacker fotlänk som vibrerar av Sol, Glädje, Kärlek, Happy! Lås och detaljer i Sterlingsilver 925.

KarneolKreativitet, Inspiration, Passion. Det här brukar vara den kristallen som kreativa människor känner sig mest dragen till och det är en 100% matchning. Karneolen sägs nämligen kunna boosta vår kreativitet med ny härlig energi och hjälpa oss få nya idéer till projekt – Sakralchakrat.

RosenkvartsKärlek, Relationer, Feel Good. LOVEBOOST! Oavsett om du vill stärka kärleken till dig själv, din partner eller någon annan du tycker om så är Rosenkvarts helt klart en must have i din kristallgarderob – Hjärtchakrat.

Gul Jade (Malaysia)Självkänsla och Trygghet. En sten för Självkänsla och Trygghet i att känna och acceptera sig själv som den man är. Färgen gul står för firande, fest, ledarskap. Ord som karisma och personlig utstrålning hänger ihop med denna gula kristall. Liksom guld, rikedom, lycka, lojalitet och tur – Solarplexus chakrat.

RodonitHealing, Självkärlek och Soulmate. En kraftfull kristall när det kommer att hela ditt hjärta från tidigare hjärtesorg, hjälper till att balansera ditt hjärtchakra. Kallas också för ”kärleksstenen” då den sägs vara den ultimata kristallen för dig som är singel, att manifestera in din soulmate – Hjärtchakrat.

Bergskristall Klarhet och Intuition. Löser upp energiblockeringar och ger klarhet och insikter. Fungerar som en förlängning i vår Intuition. Mycket bra tillsammans med andra stenar då den förstärker andra stenars energier – Samtliga chakran.

För bästa resultat – Ta ett måttband och mät omkretsen på din vrist. Lägg på 2 – 3 cm (beroende på vad som känns bekvämt för dig) och skicka slutresultatet till mig. Exempelvis: Min vrist mäter 22 cm och jag brukar lägga till 3 cm = 25 cm blir slutresultatet.